Інтернет-ресурс для вчителів і учнів "Яндекс. ЗНО" » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
24 січ 2014

Інтернет-ресурс для вчителів і учнів "Яндекс. ЗНО"

Міністерство освіти і науки України інформує про те, що на порталі www.yandex.ua запущено безкоштовний інтернет ресурс для вчителів і учнів "Яндекс. ЗНО "http://zno.yandex.ua/ . Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, з яких проводилося ЗНО у 2010-2013 роках (українською і російською мовами).

Ресурс "Яндекс.ЗНО" може використовуватися як один з елементів підготовки майбутніх абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання. Разом з тим Міносвіти наголошує, що для успішного проходження ЗНО абітурієнт має засвоїти увесь теоретичний навчальний матеріал, тому основний етап підготовки до ЗНО відбувається за навчальними посібниками для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до навчальних програм ЗНО.

Після засвоєння основного навчального матеріалу учні можуть за допомогою цьго ресурсу перевірити свої можливості та орієнтовно визначити результат тестування: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відпвідях на які питання були допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду