Шановні батьки! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
04 лют 2014

Шановні батьки!

Територіальне Управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у Рівненській області, управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації стурбовані великою кількістю випадків травмування і загибелі дітей під час пожеж в державі. З початку року в Україні на пожежах загинуло 13  дітей, а травмовано 16. Під час зимових морозів, різко зростає ймовірність трагічних випадків через небезпечне поводження на вулицях та на льоду,  а також з газом, пустощі дітей з сірниками, порушення правил експлуатації електричних та обігрівальних приладів тощо.

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись обігрівальними та електроприладами без нагляду! Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть її вірним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки, а телефон служби порятунку – «101»!

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду