ТИЖДЕНЬ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
28 лют 2014

ТИЖДЕНЬ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН

Відбувся конкурс стінгазет. Найактивнішу участь учні взяли у розгадуванні кросвордів, ребусів, загадок.

У турнірі юних фізиків серед 10-11 класів перемогу здобули учні 10-А класу.

Б. Паскаль говорив: «Предмет математики настільки серйозний, що корисно не втрачати нагоди зробити його трохи цікавим».  Учні нашого колегіуму, під час святкування  тижня  фізико-математичних дисциплін скористалися такою порадою, і з веселощами та ентузіазмом віднеслися до даної справи, підготувавши імпровізовану «Галерею видатних математиків». Завдяки якій учні мали можливість ознайомитись з біографіями постатей, які зробили величезний внесок у цю науку.

Протягом тижня проходив конкурс «Цікава математика». Переважна більшість питань була зорієнтована не на перевірку набутих знань під час вивчення математичних дисциплін, а більше на прояв оригінальності та нестандартного мислення. Найактивнішими учасниками даного конкурсу були учні 10-Б та 10-Г класів.

 Естафету святкування перейняли команди 8-А та 8-Б класів, які приймали участь у математичних перегонах.  В результаті змагань команда 8-А класу (капітан Олексієвець О.) стала переможцем.

Тиждень математики, який проходив протягом 24-28 лютого у Володимирецькому колегіумі, подарував учням багато чудових моментів, які вони на довго запам’ятають.

Таким насиченим видався тиждень фізико-математичних дисциплін, за який слід подякувати учителям математики, фізики та інформатики. Вони приклали багато зусиль, аби учні дізнались про щось нове і цікаве з даних наук. Їх намагання не були даремними. Підготовлені завдання були справді повчальними. Тож навіть ті учні, які не виявляли особливої уваги до точних наук, з радістю брали участь у всіх заходах. Цей тиждень у нашій школі став і повчальним і святковим.

ТИЖДЕНЬ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН
ТИЖДЕНЬ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН
ТИЖДЕНЬ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН

ТИЖДЕНЬ ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду