ЯК ЗАКІНЧУВАТИМЕМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК? » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
11 бер 2014

ЯК ЗАКІНЧУВАТИМЕМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК?

Документи про повну загальну середню освіту випускники отримають 31 травня - 1 червня. Учні 9-х класів документи про базову освіту отримають 18-19 червняТі випускники 11 класів, які планують вступати до вищих навчальних закладів після завершення навчального року складатимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року ЗНО розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня. За цей час майбутні вступники зможуть скласти від 1 до 4 тестів ЗНО з 11 навчальних предметів. Розпочне програму ЗНО-2014 тест з іноземних мов.

Як відомо, у Міністерстві освіти і науки повідомили про плани зменшення ваги шкільного атестата при вступі до вишів країни з 200 до 12 балів. Рішення має бути ухвалене найближчим часом.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду