Як провести весняні канікули » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
24 бер 2014

Як провести весняні канікули

Інструкція для батьків

1. Спробуйте не порушувати режим дня дитини, адже в школу йти всього через тиждень, буде важко перебудуватися. Можна вранці дати дитятку поспати зайву годинку, але укладайте не пізніше 23 годин. Якщо кожен день дитини чекатимуть цікаві та захоплюючі справи та заходи, вранці він буде вставати сам і з радістю.

2. Запропонуйте школяру зробити годівниці для птахів, які навесні чекають потомства і потребують посиленого живлення. Годівниці можна легко зробити з картонних коробок і пакетів, підвісивши їх на мотузках. Якщо ви маєте можливість піти разом з дитиною, збирайте все необхідне з вечора і не забудьте купити пакетик корму для птахів. В парку ви можете зустріти і білок, які теж не відмовляться від підкріплення у вигляді горішків.

3. На прогулянці помічайте все прикмети весни, які будуть видні на кожному кроці. На сонячних галявинах, де сніг повністю розтанув, вже з’явилася зелена травичка, на деревах птахи будують гнізда і щебечуть про своє, про пташиний. Повісьте ваші годівниці на гілки і насипте зернятка, поспостерігайте за суєтою пташин. Дитині напевно сподобається така прогулянка, і вражень від неї вистачить на всі канікули.

4. Запропонуйте дітям влаштувати вечірку з чаєм і тістечками. Нехай дитина зателефонує друзям і домовиться про час. Якщо у вас є можливість, можна залишити дітей з ночівлею. Дайте школяру необтяжливі завдання: накрити на стіл, протерти пил, поставити красиво вазочки з фруктами. Ці турботи не будуть дитині в тягар, адже йому належить радісне і веселий захід з друзями.

5. Присвятіть третій день прогулянок по місту і відвідування музеїв і цікавих виставок. На четвертий день канікул прибережіть зоопарк — там можна запросто прірву на кілька годин, спостерігаючи за кумедними тваринами.

6. Сходіть з дитиною в кіно або на дитячий спектакль у театрі, якщо, звичайно, ви все не втомилися від вражень і походів. В цьому випадку виручать гри у дворі з однолітками.

7. Якщо дитина цікавиться спортом, відвідайте спортзал, поспостерігайте за хлопцями, які займаються в різних секціях. Запропонуйте школяру спробувати свої сили в будь-якому вигляді спорту. Якщо є можливість, запишіть дитини на заняття у зручний для нього час.

8. В останній день канікул можна просто відпочити вдома і обмінятися враженнями. Не поспішаючи сходите разом в магазин, щоб купити корисні продукти для сніданків і шкільних обідів.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду