Всесвітня кампанія Година Землі 2014 » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
27 бер 2014

Всесвітня кампанія Година Землі 2014

На прохання Всесвітнього фонду природи (WWF) 29 березня 2014 року проводитиметься всесвітня кампанія Година Землі 2014.

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме, вимкнути світло на годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

 

Дана кампанія увінчалась безпрецедентним успіхом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання, з досвіду попередніх років. До неї приєдналися 7000 міст у 152 країнах зі всього світу.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії із природою. Це надасть можливість кожному жителю Володимирецького району зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Враховуючи вищезазначене, просимо Вас забезпечити поширення даної інформації серед  персоналу Ваших компаній, установ та організацій, а також населення.

Окрім того,  просимо Вас підтримати ініціативу проведення даної кампанії шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими, на 60 хвилин з 20 год. 30 хв. 29 березня 2014 року.

 

Заступник голови адміністрації                                               Я. Березюк

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду