Дітям переселенців потрібне шкільне приладдя » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
19 сер 2014

Дітям переселенців потрібне шкільне приладдя

 Наближається початок навчального року і батькам, які переїхали із зони АТО, потрібно збирати дітей до школи.

Більшість сімей-переселенців перебуває у важкому матеріальному стані та не можуть самостійно забезпечити дітей всім необхідним.

Діти переселенців потребують не тільки фінансової допомоги. Багато хто відчуває сильне психологічне потрясіння в зв'язку з переїздом, багато дітей стали свідками страшних подій. Нове місто, нові знайомі і друзі. Батьки, займаються пошуком житла та роботи, зазвичай не мають можливості приділяти належну увагу дітям.

Зараз, коли українські батьки підуть збирати своїм школярам портфелі, у них буде можливість допомогти й іншим дітям, придбавши і передавши їм кілька зошитів і олівців.

На сьогодні придбано шкільне приладдя та форму учениці-переселенці із села Миколаївка Станичо-Луганського району Луганської області

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду