Чим ми харчуємося? » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
10 лис 2014

Чим ми харчуємося?

Нерегулярне харчування і вживання продуктів, що містять шкідливі для організму речовини, стовідсотково забезпечує вам і вашому організму велику  кількість захворювань — ожиріння, букет хвороб шлунково-кишкового тракту, хвороби серця та інші захворювання, що стосуються інших, життєво важливих органів.

Дуже часто саме смачне шкідливо. Розмова піде про продукти, які ми їмо або п’ємо. Отже, які ж продукти містять шкідливі речовини:

1. Чіпси, сухарики та ін. Їх шкідливість на організм важко заперечити. У них міститься суміш жиру і вуглеводів, барвників і замінників. Ще в них є лактоза, яка прискорює засвоювання кальцію, і ароматизатори з літерою Е — їх додають, щоб продукт не міняв свою структури і не злежувався. Дивно, що сухарики та чіпси можна зберігати півроку і більше. Чіпси готують на гідрогенізованих жирах — через це порушуються природні функції клітин нашого організму. Забудьте також про гарну фігуру. І це ще далеко не весь перелік. А ви їжте-їжте «це». У цей список можна віднести і картоплю фрі і всілякі гамбургери.

2.  Солодкі газовані напої — це жахливий коктейль з цукру, газів і різних хімічних речовин. Багато хто, напевно, чули, що кока-колою (може із іншими подібними напоями) можна зчищати іржу і накип. П’єте колу з дитинства — справи у вашої печінки можуть бути гірше, ніж у алкоголіка зі стажем. Плюс до всього солодкі газовані напої містять занадто багато цукру, що теж не додає здоров’я вашого організму. - Різні чупа-чупси, жувальні цукерки та інші «смакота» – шкідливіа тим, що в них багато цукру, є барвники, замінники і хімічні речовини. Вони шкідливі для зубів.

3. Шоколадні батончики. Популярні у тих, хто любить швидко і нехитро вгамувати голод. Чимала кількість калорій, цукор, ароматизатори та фарбники — ось їх склад.

4. Майонез. Цей продукт стоїть окремим рядком. Любителі готові їсти ложками, а адже в фабричному  майонезі міститься велика кількість не усвоємих жирів, вуглеводів, консерваторів, емульгаторів, а також в ньому є барвники, замінники та інші «корисні» речовини.

Цей список можна продовжувати і продовжувати. Саме тому адміністрація Володимирецького районного колегіуму просить звернути увагу нате, що нерегулярне харчування і вживання продуктів, що містять шкідливі для організму речовини, стовідсотково забезпечить вам і вашому організму значну кількість захворювань — ожиріння, букет хвороб шлунково-кишкового тракту, хвороби серця та інші захворювання, що стосуються інших, життєво важливих органів.

Якщо ви хочете прожити довго і щасливо — подумайте, чи точно ви хочете з’їсти сьогодні цю смажену картопельку з кетчупом або пакетик чіпсів чи сухариків? Важливо ще харчуватися регулярно і вчасно. Міцного здоровя Вам!

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду