Батьки вважають соцмережі небезпечними для дітей » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
17 лис 2014

Батьки вважають соцмережі небезпечними для дітей

Ніщо в Інтернеті не викликає стільки тривоги в батьків, як соціальні мережі. Проте 26% вважають, що користь, яку Facebook або Twitter тощо приносять їхнім дітям, переважає небезпеку.

Такі результати дало опитування, проведене в Сполучених Штатах організацією Family Online Safety Institute (FOSI). Про це повідомляє Українська правда. Життя з посиланням на The Guardian.
53% респондентів підтвердили, що їхні діти мають власні аккаунти в соціальних мережах. Три чверті з них зізналися, що залогінювалися в них, аби почитати, що пише син чи донька.
Як зазначив представник FOSI Джон Ханлі, батьків турбує, що їхні діти викладатимуть в Інтернет особисту інформацію, якою не варто ділитися.
"Оскільки чимало батьків моніторять онлайн-активність своїх дітей та впевнені в тому, що можуть це робити, рівень активного нагляду за онлайн-активністю дітей та впевненість дорослих у тому, що вони здатні це робити, знижується по мірі того, як дитина дорослішає", - констатували дослідники.
76% батьків хвилює те, що їхні нащадки натраплять в Інтернеті на шкідливий або непідходящий для їхнього віку контент. Також вони побоюються, що онлайн-активність сина чи доньки можуть відстежувати якісь компанії у маркетингових цілях.
69% тривожить, що діти можуть спілкуватися з незнайомими людьми.
71% батьків, чиї діти мають смартфони чи інші мобільні пристрої, запевнили, що перевіряють вхідні та вихідні повідомлення. 45% встановили обмеження щодо кількості повідомлень, що може надіслати дитина.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду