Пишемо Дідові Морозу: куди відправляти листа? » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
05 гру 2014

Пишемо Дідові Морозу: куди відправляти листа?

Новий Рік – це час казки і виконання найзаповітніших бажань. Складається таке враження, що навіть повітря наповнене якоюсь таємничою магією, в яку починають вірити навіть дорослі, не кажучи вже про дітей. Кожній дитині хочеться вірити в чудо, хоча іноді і дорослим цього хочеться, тому спеціально для вас і ваших діток ми підготували адреси справжніх Дідів Морозів, яким можна написати листа і отримати відповідь. 

Якщо вірити, то все, що ви напишете, обов'язково збудеться. Так чому б не спробувати?! Але для того, щоб ваше бажання здійснилося, є кілька негласних правил написання листа Дідові Морозу.
Для початку потрібно придумати гарний вступ і привітати дідуся, потім розповісти, чим цей рік був хороший, що хорошого ви зробили для близьких і чого домоглися самі, не забувши подякувати Дідові Морозу за торішні подарунки та здійснення бажань. Добре ще придумати для дідуся невеликий подарунок – листівку, малюнок, аплікацію – що завгодно, лише б від усього серця. Ну, а в кінці можна попросити виконати заповітне бажання.
Ну а куди ж відправляти? Резиденція українського Діда Мороза знаходиться за адресою: Київська область, м Буча, вул. Інститутська, 22, індекс 08292, Діду Морозу. Ви можете написати йому листа або з'їздити до нього в гості, він буде радий і тому, й іншому. Але якщо хочете отримати відповідь, тоді писати листи потрібно вже зараз, чим ближче Новий рік, тим у Дідуся Мороза з'являється більше клопоту, і він може просто не встигнути відповісти вчасно, але відповість обов'язково.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду