Навчання в школі можуть зменшити на 2 роки » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 гру 2014

Навчання в школі можуть зменшити на 2 роки

Уряд рекомендує зменшити термін обов'язкового навчання в загальноосвітніх школах з 11 до 9 років.

Про це йдеться в рекомендаціях щодо зміни в законодавство, підготовлених Міністерством фінансів України, з метою оптимізації витрат з держбюджету.

У Кабміні зазначають, що в інших європейських країнах термін навчання дітей у школах коливається від 9 до 10 років, в той час, як в Україні дитина починає навчання в 6-7 років і відповідно закінчує 11-й клас 17-18 років.

Читайте повний текст Плану тотальної економії Кабміну

За даними ЮНЕСКО в Австрії, Чехії, Сербії, Білорусії, Греції, Хорватії, Чорногорії, Словенії, Китаї, Японії, Ізраїлі отримання освіти є обов'язковим для дітей у віці від 6 до 15 років, у Фінляндії, Великобританії, Франції, Норвегії, Швеції, Швейцарії, Нідерландах, Іспанії, Данії, Італії, Канаді — для дітей у віці від 6 до 16 років, у Грузії — для дітей у віці від 6 до 12 років.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду