Сучасні технології викликають сонливість і втому у дітей » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 гру 2014

Сучасні технології викликають сонливість і втому у дітей

Сучасні технології стали невід’ємною частиною нашого життя. Причому підростаюче покоління дуже активно користується сучасними досягненнями.

З одного боку це не погано — йти в ногу з часом. Однак, фахівці вказують на те, що смартфони, планшети і соціальні мережі викликають у дітей сонливість і хронічне відчуття втоми.

Діти пізно лягають спати, мало відпочивають і відповідно швидко втомлюються.

Підтвердженням тому є експеримент, який провели учені над підлітками у віці 10-12 років. Діти заповнили анкети і носили спеціальні прилади, які реєстрували час їх сну і неспання.

Після цього фахівці проаналізували отримані результати і звернули увагу, що діти, які пізно лягали спати, дивилися до ночі телевізор або проводили час за комп’ютером, мали вранці поганий настрій, неуважність, сонливість.

Вчені рекомендують, щоб діти спали не менше 9 годин на день, а батькам настійно радять стежити за режимом дня їх чад.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду