Про колегіум на сайті МОН » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 гру 2014

Про колегіум на сайті МОН

(http://mon.gov.ua/ua/)
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

На Рівненщині відбулася прем’єра вистави, присвяченої зниклим під час Революції гідності

11 грудня

10 грудня 2014 року у Володимирецькому районному колегіумі Рівненської області учасники зразкового драматичного колективу здійснили постановку за мотивами п’єси Огнєвої М., присвяченої зниклим безвісти під час Революції гідності. До акторського складу, що виконували ролі у п’єсі «Шукаю…» увійшли учениці колегіуму Діана Вишневська та Наташа Качинська. Натхненником та режисером п'єси стала Тетяна Вікторівна Осмолович.

Революця гідності... Словосполучення знайоме кожному українцю. Рік тому у цей період на Майдані Незалежності у Києві полягло близько ста осіб. В органах МВС зареєстровано 108 заяв і повідомлень щодо зникнення учасників Майдану.

Акторам вдалося донести свій месседж до глядача – зал був переповнений. Всі захоплено спостерігали за драмою. Директор Володимирецького районого колегіуму Остапенко А. Ф. зауважив, що актори та режисер виконали свої задачі на відмінно. Не дивлячись на свій вік, вони не поступалися грі професійним виконавцям ролей.

Побачене принесло усім незабутні враження, дехто виходив із залу зі сльозами на очах. Ми мали змогу відчути все те, що відчували матері та дружини учасників Революції гідності. Тому, дякуємо акторському складу та режисерові за постановку вистави.

(http://mon.gov.ua/ua/)

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Спільними зусиллями – до перемоги!

9 грудня

«Солдате український, я за тебе щодня благаю Бога і молю, щоб захистив і жовте поле й синє небо, і  щоб живим лишився ти в бою…»

До цієї війни немає байдужих…Кожен прагне внести свій посильний вклад у щасливе і мирне майбутнє. Хтось, робить це зі зброєю в руках, хтось – молитвою, хтось – волонтерством, а хтось – щирою піснею чи, навіть, дитячим листом. Адже, сьогодні будь-яка допомога приносить користь і може врятувати безцінне людське життя.

Володимирецький районний колегіум Рівненської області від початку цих трагічних подій не стояв осторонь спільної біди: організовував збір коштів, гуманітарної допомоги, а також дитячих малюнків та листів пораненим солдатам. Педагог та офіцер-вихователь колегіуму С. Новак та волонтер І. Безушко нещодавно особисто відвідали місця воєнних дій у супроводі гуманітарної допомоги дитячому будинку та військовим Краматорська. Саме там на чатах перебувають наші захисники – земляки, солдати батальйону територіальної оборони «Горинь».

У колегіумі теж виховують та навчають достойних захисників та патріотів своєї Батьківщини – учнів військово-спортивного профілю. Вони вже навчилися вправно користуватися учбовою зброєю, доланню смуги перешкод, тактиці ведення бою. Саме тому, після Дня Збройних сил України, 7 грудня у Володимирецькому районному будинку культури відбувся благодійний концерт мистецьких колективів Володимирецького районного колегіуму «Ми створені для миру!» Кожен, хто прийшов на це дійство мав змогу долучитися до збору коштів на підтримку наших військових.

Юні артисти та учні військово-спортивного профілю заради благородної мети теж постаралися на славу: співали, танцювали, навіть показували прийоми рукопашного бою. Бурхливими оплесками зустрічали учасників Зразкового хореографічного колективу «Весняночка», ансамбль автентичної музики, призера Всеукраїнського вокально-хореографічного конкурсу «Твій шанс» Оксану Підвишенну, вокалісток Анну Мельник, Чугай Тетяну та Оксану Гришко. Зголосилися виступати навіть найменші – вихованці дошкільного підрозділу «Вулик». Дехто не стримував сліз, та усіх об’єднували любов до України та бажання допомогти. Зал аплодував стоячи…

Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 7 тисяч гривень. Мінімальна частина коштів буде затрачена на купівлю основи для зимової маскувальної сітки, яку будуть плести учні колегіуму з підручних засобів, та, яка потім буде передана на Схід для наших бійців. Решта коштів також будуть витрачені на потреби наших військових у зоні АТО.

Дякуємо усім, хто не залишився байдужим, адже разом ми спроможні на більше!

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду