Готуємося до дитячого садка. » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
29 лип 2015

Готуємося до дитячого садка.

Наприклад, самостійно їсти ложкою, пити з чашки, ходити в туалет або, принаймні, не соромитися попроситися на горщик. Для більш швидкої адаптації можна заздалегідь сходити разом з дитиною на «розвідку» в дитячий сад. Нехай він пограє на дитячому майданчику, познайомиться з вихователями, а якщо дозволять, то і відвідає групу, подивиться, які є іграшки, книжки.
Також дитина повинна вміти залишатися без вас і бути, в міру своїх можливостей, самостійною. ЇЇ слід залишати з бабусею, нянею або родичами на деякий час, щоб він звик до вашого недовготривалої відсутності, інакше до дитячого садка дитина буде просто не готова.
Малюк повинен вміти спілкуватися з однолітками.
Для цього його слід частіше водити на дитячі майданчики, щоб він зміг поспілкуватися і пограти з іншими дітьми. Також дитина повинна вміти висловлювати свою думку з приводу того, у що хоче грати - в кубики або м'яч; що хоче випити на сніданок - какао або компот. Це стане в нагоді йому в дитячому саду.
Для початку залишити дитину в садочку варто на кілька годин, поступово збільшуючи час, а через місяць вже можна і на повний день. Якщо ваше чадо буде з радістю йти в садок, то можна привітати вас, йому там дійсно подобається. А якщо дитина категорично не хоче виходити з будинку, то потрібно з'ясувати, в чому причина такої поведінки, і спробувати розібратися, може проблема дійсно серйозна, тоді краще змінити дитячий сад або залишити дитину вдома.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду