Підручників для 4-х та 7-х класів не буде (повідомлення міносвіти) » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
31 сер 2015

Підручників для 4-х та 7-х класів не буде (повідомлення міносвіти)

Підручників для 4-х та 7-х класів не буде (повідомлення міносвіти)
Міністерство освіти надіслало школам рекомендації щодо використання навчальної літератури.
У разі, якщо з фінансових причин нові підручники не будуть доставлені школам до початку нового навчального року, Міносвіти пропонує в навчально-виховному процесі використовувати підручники та матеріали інших років.
Про це йдеться у методичних рекомендаціях надісланих Міністерством освіти і науки України до загальноосвітніх навчальних закладів.
Рекомендації стосуються використання навчальної літератури у загальноосвітніх навчальних закладах при вивченні предметів інваріантної складової навчального плану у 4-х та 7-х класах 2015/2016 навчального року.
Також, у рекомендаціях наголошується, що у 2015/2016 навчальному році початкова школа повністю переходить на нові навчальні програми, відповідно четвертокласники продовжують навчання і за новими предметами, такими як: «Природознавство», «Я у світі», «Інформатика». Рекомендації щодо використання навчальної літератури у початкових класах ви можете завантажити за наступним посиланням.
.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду