Шкільний портфель чи п'ятикілограмова гиря » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
18 вер 2015

Шкільний портфель чи п'ятикілограмова гиря

Шкільний портфель чи п'ятикілограмова гиря

Шкільний портфель чи п'ятикілограмова гиря
Після резонансного виходу новин ТСН у неділю 13 вересня 2015 року адміністрація закладу вирішила провести експеримент у колегіумі - зважили ранці учнів 2-4 класів у понеділок і побачили, скільки ж вони важать:
у 2 класах - більше 3,5 кг
у 3 класах - майже 4 кг
у 4 класах - від 4 до 4,5 кг.
При тому, що загальна вага підручників і всього шкільного приладдя (без ваги портфеля), якщо учень носитиме його на відстань до 3 км, не повинна перевищувати таких норм:
1-2 класи - 1,5-2,0 кг
3-4 класи - 2,0-2,3 кг.

Порожній ранець має бути достатньо легким і зручним. Вага повного ранця не має перевищувати 5-6% ваги дитини, щоб вона не сутулилася і не нагиналася вперед.
Отож, шановні батьки, ми з Вами маємо слідкувати за тим, що наші діти не повинні носити до школи портфелі - гирі, адже навчатися потрібно з комфортом, а не зі шкодою для власного здоров'я.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду