Вступна кампанія - 2016: проект Умов прийому до ВНЗ » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
06 жов 2015

Вступна кампанія - 2016: проект Умов прийому до ВНЗ

Вступна кампанія - 2016: проект Умов прийому до ВНЗ
Міністерством освіти і науки розроблено Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2016 році. Текст проекту документа у своєму Facebook оприлюднив міністр освіти і науки Сергій Квіт.
Документ містить ряд новацій, які після їх громадського обговорення, можуть стати нормами, що встановлять правила вступної кампанії у 2016 році.
Зокрема, проектом документа передбачено, що абітурієнти, які вступатимуть до українських вишів для здобуття ступенів молодшого бакалавра, бакалавра, а також магістра і спеціаліста медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань, на основі повної загальної середньої освіти на денну форму навчання, подаватимуть заяви про вступ тільки в електронній формі.
Загалом, абітурієнти матимуть можливість подати до п’ятнадцяти заяв на п’ять спеціальностей, на яких передбачено прийом за державні кошти. Подання заяв в електронній формі на освітні програми, на яких не передбачається прийому за державні кошти, обмежуватиме не буде.
Усі інші категорії вступників зможуть подавати заяви тільки в паперовій формі. Вони подаватимуть заяви не більше ніж до п'яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж три заяви у кожному з них.
У 2016 році Міністерство освіти і науки пропонує зберегти систему пріоритетності заяв абітурієнта, яка виправдала себе цього року. Зокрема, під час подання заяв про участь у конкурсному відборі на денну форму навчання вступник зазначатиме пріоритетність кожної заяви відносно інших поданих ним заяв.
Також проектом Умов вступу передбачено, що вищі навчальні заклади прийматимуть у абітурієнтів сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, виданий лише у 2016 році.
Зауваження та пропозиції до Проекту можна надсилати до Міністерства освіти і науки до 08 жовтня 2015 року на електронну адресу: d_kumkov@mon.gov.ua.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду