ЗНО онлайн: найбільша база тестів з української мови » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
16 жов 2015

ЗНО онлайн: найбільша база тестів з української мови

ЗНО онлайн: найбільша база тестів з української мови
На сервісі ЗНО онлайн, що розроблений фахівцями Освіта.ua, розміщено повну базу тестів з української мови та літератури, що пропонувались абітурієнтам під час проведення основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також під час пробних тестувань у період 2006-2015 років.
Загалом банк завдань з української мови та літератури на сайті zno.osvita.ua включає 1705 тестових завдань різної форми та складності.
Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.
Після виконання кожного з запропонованих тестів користувачу надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується його результат у тестових балах.
Також, ви можете відкрити повний перелік усіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, що були запропоновані учасникам тестування з часів запровадження ЗНО. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви отримуєте правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду