В київських школах оголошено карантин » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 січ 2016

В київських школах оголошено карантин

В київських школах оголошено карантин
Столична влада ухвалила рішення про тимчасове припинення навчального процесу у загальноосвітніх навчальних закладах міста з суботи, 16 січня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.
У міській адміністрації зазначають, що таке рішення ухвалено не чекаючи на перевищення епідпорогу захворюваності на грип та ГРВІ.
«Ми не будемо очікувати, поки буде перевищений епідеміологічний поріг, і ухвалили рішення ввести з суботи карантин для недопущення розповсюдження сезонних захворювань. Це превентивний захід, адже ми бачимо негативну динаміку щодо кількості хворих. Враховуючи специфічність вірусу і важкі ускладнення від грипу, ми маємо упередити розповсюдження захворювань серед мешканців столиці на грип та ГРВІ», – наголосив Віталій Кличко.
Профілактичний карантин у столиці буде введений з суботи, 16 січня, і триватиме до покращення епідеміологічної ситуації в місті.
Так, за інформацією головного управління Держсанепідслужби у м. Києві, спостерігається зростання показників захворюваності на грип та ГРВІ, а також збільшення кількості захворілих дітей віком від 10 до 14 років.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду