1 квітня - Міжнародний день птахів » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
01 кві 2016

1 квітня - Міжнародний день птахів

1 квітня - Міжнародний день птахів
Міжнародний день птахів проходить щорічно в рамках програми ЮНЕСКО “Людина і біосфера ” і не випадково саме в квітні. Адже 1 квітня 1906 р. була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів.
До Міжнародного дня птахів щорічно Українське товариство охорони птахів спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді також проводить Всеукраїнську акцію «Птах року». В 2016 році таким птахом обрано повзика звичайного Sitta europaea
1 квітня - Міжнародний день птахів
День птахів – це не тільки річниця Конвенції, але і час прильоту пернатих із зимівель. За традицією у цей час в їх очікуванні люди розвішують шпаківні. Повернення птахів святкується також як прихід весни.
До міжнародного Дня птахів в дошкільній групі «Бджілка» проведено Свято зустрічі птахів.
1 квітня - Міжнародний день птахів

1 квітня - Міжнародний день птахів

1 квітня - Міжнародний день птахів
З часу запровадження Дня птахів список пернатих, що зникають, стрімко
поповнюється – на Землі вже зникло понад 160 їх видів і підвидів. У Європі під загрозою зникнення понад 50% птахів. В Україні налічується близько 360 видів. 87 видів з них занесені до Червоної книги України.
Турбота про птахів – це не тільки екологічна проблема. Адже птахи - це частинка нашого життя, нашої культури, більше того – нашого світогляду та нашого світовідчуття.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду