Програму з «Літературного читання» у початковій школі підкріплять сучасними хрестоматіями » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 вер 2016

Програму з «Літературного читання» у початковій школі підкріплять сучасними хрестоматіями

Програму з «Літературного читання» у початковій школі підкріплять сучасними хрестоматіями
Міністерство освіти і науки України планує випустити книжки із серії «Шкільна бібліотека» з творами сучасних українських письменників, які були додані до Кола читання в оновленій програмі «Літературне читання» у початковій школі.
«У цьому році нам вдалося знизити собівартість друку підручників для 8 класу і на зекономлені кошти ми вперше за роки незалежності маємо можливість надрукувати в серії «Шкільна бібліотека» дві хрестоматії з творами сучасних українських дитячих письменників для учнів початкової школи», - зазначила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич.
За словами Лілії Гриневич, і автори, і видавництва дуже доброзичливо сприйняли ініціативу Міністерства і дали згоду на тимчасове передання майнових прав одному видавництву, що і займеться друком книжок.
Зокрема, до хрестоматії увійдуть твори сучасних українських письменників, які користуються популярністю серед дітей: Сашко Дерманський, Іван Малкович, Дмитро Чередниченко, Леся Вороніна, Оксана Кротюк, Іван Андрусяк, Мар'яна Савка, Мар’яна та Тарас Прохаськи, Ірен Роздобудько та інші, всього - понад 30 авторів. Їх популярність була визначена на підставі аналізу найбільш запитуваної літератури дітьми через систему бібліотек, після консультацій з експертами дитячого читання та на підставі аналізу тематичних Інтернет-ресурсів ("Барабука", "Читомо", "Казкарка").
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду