В Україні заборонили доступ до Вконтакте і Однокласників » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
16 травня 2017

В Україні заборонили доступ до Вконтакте і Однокласників

В Україні заборонили доступ до Вконтакте і Однокласників
Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Відповідний указ оприлюднено на офіційному Інтернет-представництві глави держави.
Зокрема, до переліку юридичних осіб, до яких будуть застосовані обмежувальні заходи, включено російське товариство з обмеженою відповідальністю «Вконтакте».
Рішенням передбачено, що окрім економічних і технологічних обмежень на території України, інтернет-провайдерам буде заборонено надання послуг з доступу до ресурсів сервісів «Mail.ru» та популярних серед молоді соціальних мереж «Вконтакте» та «Одноклассники». Передбачається, що обмежувальні заходи триватимуть 3 роки.
Також під санкції попала російська компанія «Яндекс», доступ до сервісів якої також буде заборонений на території України строком на три роки.
Указ президента набрав чинності 15 травня 2017 року.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду