День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
22 чер 2017

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні
Задля всенародного вшанування пам’яті українців, загиблих під час війни 1941–1945 років, їх подвигу та жертовності, щорічно 22 червня в нашій державі відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.
Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, у ході якого загинуло, за різними оцінками, від 50 до 85 мільйонів людей. Безповоротні втрати України в цій війні 8-10 млн. осіб, які загинули під час бойових дій, через окупаційний терор та голод в тилу, примусовий вивіз. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст та містечок, 28 тисяч сіл.
Ми пам’ятаємо тих, хто так і не повернувся з війни, хто першим прийняв на себе страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані.
На знак скорботи за загиблими у роки Другої світової війни 22 червня буде обмежено розважальні заходи, на будинках та спорудах приспустять Державний Прапор України. Крім того в цей день о 10 годині відбудеться всеукраїнська хвилина мовчання.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду