Етно-Тур-Фест «Бурштиновий шлях» » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
06 лип 2017

Етно-Тур-Фест «Бурштиновий шлях»

Етно-Тур-Фест «Бурштиновий шлях»
З метою збереження, популяризації народної творчості та залучення молоді до успадкування традицій, що побутують на Рівненщині, 7-8 липня 2017 року у смт. Володимирець та с. Біле Володимирецького району відбудеться VI регіональний відкритий Етно-Тур-Фест «Бурштиновий шлях» у рамках проекту «Поліський трамвай» (далі - Фестиваль).
Урочисте відкриття Етно-Тур-Фесту «Бурштиновий шлях» розпочнеться 7 липня о 13.00 год. на центральній площі смт. Володимирець. Потому відбудуться урочистості з нагоди відкриття музею бурштину.
В рамках Фестивалю запрошуємо гостей та жителів селища відвідати етнографічний музей «Світлиця» Володимирецького районного колегіуму. Ви матимете можливість поринути в минуле нашого краю та дізнатися про історію створення та становлення нашого навчального закладу.
Також запрошуємо на відкритий турнір з пляжного волейболу з нагоди проведення Фестивалю, який буде проходити на спортивному майданчику колегіуму 7 липня о 11. 00 год.
Гарний настрій та позитивні емоції гарантуємо!

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду