ЗАВДАННЯ НА ЛІТО: НАПИШИ ЕСЕ ТА СТАНЬ ПЕРЕМОЖЦЕМ! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
13 лип 2017

ЗАВДАННЯ НА ЛІТО: НАПИШИ ЕСЕ ТА СТАНЬ ПЕРЕМОЖЦЕМ!

Основними критеріями оцінювання есе буде відповідність концепції прав людини та наявність власної, креативності та оригінальності. На Конкурс не приймаються роботи, які є плагіатом інших робіт.
Останній термін подання есе на Конкурс – 17:00, 30 вересня 2017 р.
Есе та реєстраційну анкету просимо надсилати в електронному вигляді на адресу: edu@helsinki.org.ua з поміткою «Конкурс есе».
З більш детальною інформацію про Конкурс та зразком реєстраційної анкети Ви можете ознайомитись в Положенні про Конкурс есе: https://drive.google.com/file/d/0ByX8ymIsgYWJYTlKZ0xFQVo1M2M/view
Інформації про права людини ви можете знайти за посиланнями: http://edu.helsinki.org.ua/b-bl-oteka – бібліотека програми «Розуміємо права людини», http://library.khpg.org – бібліотека ХПГ.
Для додаткових запитань та консультацій звертайтеся за телефоном: (096) 890-22-09 або надсилати запитання на адресу електронної пошти Конкурсу – edu@helsinki.org.ua з поміткою «Конкурс есе»
.

Контактна особа – Олег Охредько
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду