МОН ПЛАНУЄ ВЧАСНО ОПРИЛЮДНИТИ РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
31 лип 2017

МОН ПЛАНУЄ ВЧАСНО ОПРИЛЮДНИТИ РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ

МОН ПЛАНУЄ ВЧАСНО ОПРИЛЮДНИТИ РЕЙТИНГОВІ СПИСКИ
У Міністерстві освіти заявили, що відомство має намір своєчасно, до 12 години 01 серпня, оприлюднити перелік вступників, які отримають рекомендації на бюджетні місця за результатами адресного розміщення держзамовлення. Про це, під час брифінгу, присвяченому перебігу вступної кампанії сказав директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров.
«Цього року ми вже втретє застосовуємо алгоритм адресного розміщення держзамовлення. Його основна ідея в тому, що рекомендацію для зарахування на бюджетні місця отримують вступники, які мають кращі конкурсні бали. При цьому рекомендація про зарахування надається за найвищою вказаною вступником пріоритетністю, за якою він може отримати місце держзамовлення. Місце направляється в той навчальний заклад, який обрав вступник», - зазначив Шаров.
Він також підкреслив, що всі заяви абітурієнта з меншими пріоритетами розглядатись не будуть, даючи наступним за рейтинговими списками вступникам можливість також отримати рекомендації.
Рейтингові списки будуть оприлюднені на сайті http://www.vstup.info/ та на сайтах ВНЗ. Окрім того, інформація про рекомендації до зарахування буде розміщена в електронних кабінетах вступників.
Вступники, яким будуть надані рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12 години 5 серпня. Їх зарахування на ці місця проводиться не пізніше 12 години 7 серпня.
До 18 серпня відбуватиметься переведення на вакантні місця державного та регіонального замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.
«Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутись насамперед до приймальних комісій або ж до ДП «Інфоресурс» та МОН. Будуть відомі прохідні бали абсолютно по кожній конкурсній пропозиції, і ми зможемо верифікувати право вступника на ту чи іншу пропозицію», – відзначив Олег Шаров
.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду