З Днем Конституції! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
26 чер 2020

З Днем Конституції!

З Днем Конституції!
Шановні колеги, друзі!
Щиро вітаємо вас з великим національним святом – Днем Конституції України!
Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.
Саме Конституція України проголосила основні принципи та систему правосуддя у нашій державі, визначила масштаби юрисдикції та організацію судочинства, надала гарантії незалежності і недоторканності суддям.
Нехай ця урочиста подія, що відкрила громадянам України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації, створила можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, спонукає до новаторських ідей, їх успішної реалізації у професійній царині.
З нагоди національного свята – Дня Конституції України, бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, натхнення та успіхів у всіх добрих справа
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду