ЗНО з фізики: напередодні тестування » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
02 лип 2020

ЗНО з фізики: напередодні тестування

ЗНО з фізики: напередодні тестування
У четвер, 02 липня, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року
продовжиться проведенням тестування з фізики. Для участі у тестуванні зареєстровано понад 28 тисяч випускників. Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50. Для допуску до пункту тестування необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті. Для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочинатиметься о 9:50. У запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено проміжок часу, протягом якого йому рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску. Окрім того, учасникам рекомендовано взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки.
Перед входом до пункту тестування учасникам вимірятимуть температуру тіла та перевірять наявність ознак респіраторного захворювання. Радимо учасникам ЗНО заздалегідь дізнатись про адресу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, зазначену в запрошенні-перепустці.
Тест з фізики складається із 38 завдань, на виконання яких учасникам буде відведено 180 хвилин.
Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 64 балам. За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з фізики.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду