ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
07 чер 2018

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ

Прогулянку здійснюють за будь-якої погоди за виключенням тих випадків, коли склалися небезпечні умови для її проведення (пр. вітер, дощ). Літня прогулянка особливо важлива, тому що зі зменшенням навчального навантаження діти мають більше часу для самостійної діяльності. З’являється можливість пограти в улюблені ігри, використовуючи обладнання майданчиків, виносні іграшки та посібники, проявити свою ініціативу та творчі здібності.
Щоб зробити прогулянку цікавою та змістовною, вихователі ретельно планують її.
Прогулянки розширюють можливості індивідуальної роботи вихователя з дітьми. Малорухливих дітей варто активізувати, залучати до діяльності, яка сприяє розвитку інтересу до рухливих ігор та вправ, частіше вправляти в тих способах виконання рухів, і якими дитина володіє гірше. Активних і рухливих дітей слід переключати на діяльність, яка вимагає точності рухів, уваги та стриманості.


ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ


ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОГУЛЯНОК ВЛІТКУ
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду