Польські технікуми для молоді та дорослих » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
05 січ 2016

Польські технікуми для молоді та дорослих

Відтепер кожен українець, який піклується про своє майбутнє, має можливість отримати професійну освіту у Польщі в середньому за 35 євро на місяць.
Дуже поширеним і популярним серед молоді в Європі, зокрема в Польщі, є отримання професійно-технічної освіти в профтехучилищах, які представляють собою базову професійну школу.
Навчання триває один або два роки, в результаті чого студент отримує диплом техніка або кваліфікованого працівника за професіями, які найбільш затребувані і необхідні на європейському ринку праці.
Переваги професійно-технічної освіти в Польщі.
Ціна. У більшості профтехучилищ Польщі навчання коштує в середньому 35 євро на місяць.
Термін навчання. Істотною перевагою професійно-технічної освіти є його невеликий термін навчання. Всього за 1 рік навчання студент отримує диплом кваліфікованого працівника. Після дворічного навчання в училищі студент отримує диплом техніка, затребувану спеціальність і можливість високооплачуваного працевлаштування.
Перспективи. Вже багато років простежується тенденція до щорічного зростання попиту на кваліфікованих фахівців на польському, європейському, особливо німецькому ринку праці. Європейське товариство в основному спрямовано на здобуття вищої освіти і, так званої, «офісної роботи».
Тим часом економіка вкрай потребує робочих рук і фахівців з таких спеціальностей як: механік, технік, масажист, косметолог, перукар, медсестра, ассистент стоматолога, зварювальник, будівельник, вихователь і багато інших.
Маючи дану професію і польський диплом, можна легко знайти високооплачувану, а головне - легальну роботу в Польщі, Німеччині та інших країнах ЄС. При цьому варто відзначити, що заробітна плата кваліфікованих фахівців може становити 1000 євро на місяць, а в багатьох випадках і більше.скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду