Основні вимоги до учнів Володимирецького районного колегіуму 2016-2017 н.р. » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
13 гру 2016

Основні вимоги до учнів Володимирецького районного колегіуму 2016-2017 н.р.

Основні вимоги до учнів
Володимирецького районного колегіуму 2016-2017 н.р.


ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ.
1.1 Учень приходить до школи за 10-15 хвилин до початку занять, чистий охайний, у шкільній формі. При вході у школу дотримується правил ввічливості, знімає в гардеробі верхній одяг, міняє взуття і прямує до місця проведення ранкової зарядки.
1.2 Не дозволяється без дозволу педагогів йти зі школи і з її території в урочний час. У разі пропуску учбових занять учень повинен пред’явити класному керівнику довідку від лікаря, або записку від батьків (або особи, яка їх заміняє), про причину відсутності на заняттях. Пропускати заняття без поважних причин забороняється.
1.3 Пропущені уроки за хворобою та негативні оцінки відпрацьовуються.
1.4 Учень колегіуму приносить необхідні навчальні приладдя: книги, зошити, щоденник. Приходить до школи з підготовленим домашнім завданням з предметів згідно з розкладом уроків.
1.5 Учень проявляє повагу до старших, піклується про молодших. Учні й педагоги звертаються один до одного шанобливо. Школярі поступаються дорогою дорослим, старші школярі – молодшим, хлопчики – дівчаткам.
1.6 Поза школою учні поводяться скрізь і всюди так, щоб не осоромити свою честь та гідність, не заплямувати добре ім’я школи та сім’ї.
1.7 Учні бережуть майно колегіуму, надають посильну допомогу в його ремонті, акуратно відносяться як до свого, так і до чужого майна. Пошкоджене майно ремонтується або відшкодовується батьками.
1.8. Учні не мають права під час знаходження на території колегіуму та при проведенні шкільних заходів скоювати дії, небезпечні для власного життя і здоров’я та оточуючих.
ПОВЕДІНКА НА ЗАНЯТТЯХ
2.1. При вході учителя в клас учні встають на знак вітання, сідають після того, як учитель відповість на питання і дозволить сісти. Так само учні вітають будь-якого дорослого, що увійшов до класу під час занять.
2.2. Протягом уроку не можна шуміти, відволікатися самому і відволікати інших сторонніми розмовами, іграми та іншими, що не стосуються уроку, справами. Учні повинні організовано і раціонально працювати протягом усього уроку, уважно слухати відповіді товаришів, не відволікати уваги на сторонні справи, розмови з товаришами, на запитання вчителя відповідати чітко, ясно, слідкувати за культурою мовлення. За першою вимогою вчителя (класного керівника) необхідно пред’являти щоденник. Будь-які записи в щоденниках учнями повинні виконуватися охайно. Після кожного навчального тижня батьки учня ставлять свій підпис у щоденнику.
2.3. Якщо під час занять учню необхідно вийти з класу, то він повинен підняти руку і попросити дозвіл у вчителя.
2.4. Якщо учень хоче поставити запитання вчителю або відповісти на запитання вчителя, він піднімає руку. Дзвінок про закінчення уроку дається для вчителя. Тільки коли вчитель оголосить про закінчення заняття, учень має право покинути клас. При виході вчителя або іншого дорослого з класу учні встають.
2.5. Під час уроків забороняється використовувати мобільні телефони, здійснювати відеозйомку.
ПОВЕДІНКА НА ПЕРЕРВАХ І ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ЗАНЯТЬ
3.1. Під час перерв учням забороняється: бігати сходами, поблизу вікон і в інших місцях, не пристосованих до ігор; штовхати один одного, кидатися предметами і застосовувати фізичну силу для вирішення будь-якої проблеми; вживати непристойні вирази і жести на адресу будь-яких осіб, шуміти, заважати відпочивати іншим; палити в будівлі і на території колегіуму.
3.2. Під час перерви учні зобов’язані: навести чистоту та порядок на своєму робочому місці; вийти з класу; староста відкриває вікна для провітрювання і зачиняє двері.
3.3. Учні, знаходячись в їдальні: підкоряються вимогам вчителя і працівників їдальні, поважають один одного та працівників їдальні, прибирають за собою столові прибори і посуд після вживання їжі.
3.4. Учням забороняється їсти в класних кімнатах, коридорах та інших місцях, не пристосованих для прийому їжі.
3.5. Заборонено перебувати у приміщенні їдальні у верхньому одязі.
Погоджено на засіданні голів батьківських комітетів
1-11 класів та дошкільних груп «Вулик» 07 грудня 2017 року.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду