МОН хоче викладати в школах медіаосвіту » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
24 жов 2017

МОН хоче викладати в школах медіаосвіту

МОН хоче викладати в школах медіаосвіту
Медіаосвіта покликана допомогти школярам орієнтуватись у інформаційному полі. Про це під час навчально-методичного семінару «Небезпечні квести для дітей: профілактика залучення» сказав директор Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН Юрій Кононенко.
За його словами, наразі спостерігається стрімкий розвиток інформаційно-комунікаційних технологій та системи мас-медіа.
«На жаль, діти не завжди вміють безпечно користуватись інформацією, зокрема, в мережі Інтернет. Саме тому медіаосвіта покликана змінити цю ситуацію і допомогти школярам орієнтуватись у інформаційному полі, визначати, що є корисно а що – ні», - наголосив Кононенко.
Під час заходу також було обговорено діяльність департаменту кіберполіції Національної поліції з питань профілактики залучення дітей до небезпечних квестів, проект «Шкільний офіцер поліції як інструмент безпеки дітей», соціально-педагогічну підтримку дітей тощо.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду