Збірник диктантів для проведення ДПА у 9-му класі » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
23 лют 2018

Збірник диктантів для проведення ДПА у 9-му класі


У добірці запропоновано 120 текстів диктантів, у тому числі 20 нових, що охоплюють усі теми чинної програми з української мови в 5–9 класах.
За тематикою тексти презентують українську культуру, історію, науку та літературу. Матеріал добирався з довідників, науково-популярної літератури, сучасної публіцистики, творів українських письменників та адаптовувався відповідно до чинного правопису сучасної української мови.
Тексти диктантів також відповідають вимогам до проведення державної підсумкової атестації учнів з української мови, мовній і соціокультурній змістовим лініям, мають пізнавальний характер і значний виховний потенціал. Тут є розповіді про українських науковців, політиків, письменників та акторів, а також пейзажні замальовки та цікаві факти про мальовничі місця України, етюди про мистецькі жанри та незвичайні вподобання.
Для зручності тексти згруповано за певними темами, а саме: "Мальовнича Україна", "Достойники", "Цікавинки звідусіль", "Літературні скарби", "Народні звичаї та обряди", "Мова", "Непересічні особистості", "Природа" та "Світ захоплень".
Ураховуючи, що учні навчаються в закладах різного типу, у добірці подано диктанти різного ступеня складності. Тексти підвищеної складності позначено окремо.


Збірник диктантів розміщений за посиланням My Webpageскачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду