Нарада-семінар » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
14 бер 2018

Нарада-семінар

Нарада-семінар
13 березня 2018 року
директор колегіуму Остапенко А.Ф. брав участь у нараді-семінарі керівників закладів освіти Володимиреччини з теми
«Інноваційні підходи до організації праці керівників закладів освіти як менеджерів і лідерів в умовах розбудови Нової української школи»
за участю працівників Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, що відбувся на базі Володимирецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. В рамках семінару виступили: Мельник Н.А., кандидат педагогічних наук, проректор із науково-методичної роботи РОІППО з теми «Управління закладами освіти в умовах імплементації Закону України «Про освіту»»; Піддубний М.А., методист кабінету суспільно-гуманітарних предметів РОІППО з теми «Сучасний урок в умовах компетентнісної освіти»; Тимчина В.І., старший викладач кафедри природничо-математичної освіти РОІППО. Учасники мали змогу брати участь у відкритому мікрофоні «Проблеми та їх вирішення на шляху реформування освітньої галузі в умовах Нової української школи».


Нарада-семінар
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду