Розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
02 лип 2018

Розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників

Системою подання заяв в електронній формі у повній мірі зможуть скористатись вступники, які мають атестат про повну загальну середню освіту, виготовлений з використанням фотополімерних технологій, та сертифікати ЗНО 2016, 2017 або 2018 років і бажають вступити на денну або заочну форми навчання за освітніми ступенями бакалавр (магістр медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань), а також на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст.
Для реєстрації вступнику необхідно зазначити адресу електронної пошти, пароль та підтвердження паролю, дані сертифікату ЗНО та дані атестата про повну загальну середню освіту.
Увага! Цього року вступник має самостійно розраховувати середній бал атестата. Якщо в додатку до атестата зазначений середній бал, то необхідно обов’язково перевірити, чи за правильною методикою він розрахований.
Після реєстрації електронного кабінету вступника, заповнення особистих даних та завантаження сканкопій необхідних документів вступники отримають можливість подавати заяви до українських вишів. Відповідна опція стане доступною 12 липня.
Перед реєстрацією та роботою з електронним кабінетом вступникам варто ознайомитись з Інструкцією щодо подання заяв в електронній формі, яка містить корисні рекомендації роботи з системою. 
У разі виникнення проблем з реєстрацією необхідно звернутись на електронну пошту: ez@inforesurs.gov.ua або за номером (044) 290-18-13.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду