Вступна кампанія » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
23 лип 2018

Вступна кампанія

Серед університетів найпопулярнішими у вступників є КНУ ім. Шевченка, ЛНУ ім. Франка, КПІ ім. Сікорського, Львівська політехніка та ХНУ ім. Каразіна.
«Сьогоднішній день можна вважати «екватором» вступної кампанії – тиждень подачі заяв вже позаду і тиждень ще попереду, їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня. До 18-ї години 25 липня буде відкрита реєстрація електронних кабінетів. А вже 1 серпня відбудеться оприлюднення рейтингового списку вступників», – повідомив Рашкевич.
Загалом на ранок 19 липня вступники подали до вишів майже мільйон заяв на бакалавра, магістра та молодшого спеціаліста. З них понад половина – близько 600 тисяч заяв – подані в електронному вигляді.
Електронні кабінети зареєстрували вже 151 тисяча вступників – це понад 90% відсотків від очікуваної цього року кількості. З них 130 тисяч вступників вже подали електронні заяви.
«Середня кількість заяв, яку на сьогодні подали вступники – 4. Згідно з Умовами прийому, кожен вступник може подати на бюджет до 7 заяв. Тобто скоріше за все більшість вступників чекають останніх днів вступної кампанії, щоб залежно від ситуації, рейтингових списків подати заяви, що залишилися. У підсумку тільки на бакалавра ми очікуємо близько мільйона заяв», – відзначив Юрій Рашкевич.
З метою оперативного інформування вступників та батьків про конкурсну ситуацію у вишах My WebpageІнформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» двічі на добу оновлює дані про хід вступної кампанії.
My Webpage
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду