До уваги учнів та батьків » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
05 вер 2018

До уваги учнів та батьків

"Програма обміну майбутніх лідерів" (FLEX) - програма культурного обміну між Україною та Сполученими Штатами Америки, яка надає можливість українським старшокласникам безкоштовно навчатися в американській школі та жити в американській сім"ї впродовж одного навчального року.
Восени 2018 року до участі у програмі запрошуються учні 8,9 та 10 класів, які народилися в період з 01 січня 2002 року по 15 липня 2004 року та володіють англійською мовою.
Також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які є учнями 8,9,10 та 11 класів та народилися в період 15 лютого 2001 року по 15 липня 2004 року.
Конкурс для дітей з обмеженими фізичними можливостями проходить окремо від загальної групи.
Детальна інформація стосовно програми та графік проведення відбіркових турів буде розміщено на веб-сайті Американських Рад за посиланням:
My Webpage
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду