Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля!!! » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
27 вер 2019

Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля!!!


Золота осінь
разом з останніми яскравими барвами знову подарувала нам професійне свято, яке зігріває серце і надихає на творчі пошуки.
Кожний малюк приходить у світ з власним безцінним скарбом, який він має знайти в собі й відкрити людям, щоб заіскрився коштовним сяйвом; з певною програмою свого розвитку – траєкторією польоту до світлого, високого. Кожний народжується окриленим і прагне у височінь, а от чи злетить – часто залежить від нас.
Важко оцінити важливість роботи вихователя та й кожного, хто працює в дитячих садочках, і допомагає в цей непростий час батькам виховувати підростаюче покоління.
У цей день щиро вітаємо усіх працівників дошкілля з професійним святом!
Бажаємо вам мудрості, натхнення та позитиву в роботі. Нехай малеча надихає вас на креативні знахідки та творчі дії, а все задумане – здійснюється!
Родинного вам тепла, доброго здоров’я, пошани від суспільства і миру на нашій рідній землі.

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду