В Україні посилено карантинні заходи » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 лис 2020

В Україні посилено карантинні заходи

У Кабінеті Міністрів зазначають, що метою посилення протиепідемічних заходів є зупинення ланцюга передачі хвороби від людини до людини. На період дії карантину буде заборонено проведення масових культурних, зокрема концертних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших заходів за участю більше ніж 20 осіб.
Окрім того, забороняється відвідування закладів освіти групами кількістю понад 20 осіб, окрім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої і мистецької освіти.
Також заборонено відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої і мистецької освіти у разі, коли на самоізоляції перебуває понад 50% персоналу й здобувачів освіти.
Додатково діятиме карантин вихідного дня з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.
Зокрема, у вихідні додатково до обмежень буде заборонено прийом відвідувачів закладами громадського харчування, можлива лише торгівля навинос.
Буде заборонено прийом відвідувачів у ТРЦ і інших закладах розважальної діяльності, прийом відвідувачів суб'єктами господарювання у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, окрім торгівлі продуктами харчування, паливом, лікарськими засобами та медичними виробами, ветеринарними препаратами і кормами.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду