Державна підсумкова атестація 2021 році (11 клас) » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 лют 2021

Державна підсумкова атестація 2021 році (11 клас)

ДПА здобувачів повної загальної середньої освіти (11 клас) здійснюється у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) My Webpage.
ДПА здобувачів повної загальної середньої освіти у формі ЗНО My Webpage проводиться з чотирьох предметів:
• українська мова (усі завдання сертифікаційної роботи) або українська мова і література (субтест «Атестаційні завдання);
• математика (рівень стандарту або профільний рівень в залежності від рівня, на якому здобувач освіти вивчав цей навчальний предмет);
• історія України (субтест «Період ХХ – початок ХХІ століття) або одна з іноземних мов (рівень стандарту або профільний рівень в залежності від рівня, на якому здобувач освіти вивчав цей навчальний предмет);
• один з навчальних предметів (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, іноземні мови).
Окрім того, здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти мовами національних меншин чи корінних народів, можуть вибрати для складання державної підсумкової атестації мову національної меншини чи корінного народу (на підставі заяви одного з батьків або інших законних представників та за рішенням педагогічної ради).
Для визначення оцінок за ДПА у формі ЗНО зараховуватимуться результати виконання всіх завдань сертифікаційної роботи ЗНО або частини з них (залежно від навчального предмета). Інформацію про перелік завдань, результати виконання яких зараховуватимуться як оцінка за ДПА дивіться за посиланнямMy Webpage.
Результати зовнішнього оцінювання у вигляді оцінок рівня навчальних досягнень за шкалою 1-12 балів зазначатимуться у відомостях результатів державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за формою, наведеною у додатку 8 до Порядку ЗНО. Відомості в електронному вигляді, засвідчені електронним цифровим підписом Українського центру оцінювання якості освіти, з результатами ДПА з хімії будуть передані закладам освіти не пізніше 04 червня 2021 року, іноземних мов — не пізніше 18 червня 2021 року, математики й фізики — не пізніше 22 червня 2021 року, української мови, історії України, біології — не пізніше 25 червня 2021 року, географії — не пізніше 30 червня 2021 року.
Внесення оцінок за ДПА до додатка до атестата про повну загальну середню освіту має здійснюватися з урахуванням наслідків розгляду апеляційних заяв учнів щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання (відповідно такий учень атестат отримує пізніше). У разі прийняття апеляційною комісією рішень про зміну результатів зовнішнього оцінювання закладам освіти будуть надаватися відомості результатів розгляду апеляційних заяв учасників зовнішнього незалежного оцінювання за формою, наведеною у додатку 10 до Порядку ЗНО, в електронному вигляді, засвідчені електронним цифровим підписом Українського центру оцінювання якості освіти.
Державна підсумкова атестація учнів 11-х класів може проводитися у закладах освіти у окремих випадках, визначених пунктами 6, 8, 10, 12, 13-16, 18 розділу ІІ Порядку проведення державної підсумкової атестації My Webpage.
https://osvita.ua/school/certification/34369/
https://osvita.ua/vnz/high_school/80118/ Платформи для онлайн-тестів
За матеріалами Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду