ЗНО відбудеться за встановленим раніше графіком » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
24 бер 2021

ЗНО відбудеться за встановленим раніше графіком

Згідно з рішенням Кабінету Міністрів, основна та додаткова сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.
Запрошення перепустки, у яких буде зазначено час і місце проведення тестувань учасники основної сесії ЗНО зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок не пізніше до 30 квітня.
Основна сесія ЗНО відбудеться за таким графіком:
хімія – 21 травня (п’ятниця);
іспанська, німецька, французька мови – 24 травня (понеділок);
англійська мова – 25 травня (вівторок);
математика – 28 травня (п’ятниця);
українська мова – 01 червня (вівторок);
українська мова і література – 01 червня (вівторок);
історія України – 04 червня (п’ятниця);
фізика – 07 червня (понеділок);
біологія – 10 червня (четвер);
географія – 15 червня (вівторок).
Усі результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО не пізніше до 25 червня.
Додаткова сесія ЗНО відбудеться з 26 червня до 16 липня. Результати додаткової сесії будуть відомі до 23 липня. Як відомо, на початку березня директорка департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян висловила невдоволення тим, що проведення зовнішнього оцінювання з математики призначене на 28 травня – день, коли в Києві планували провести свято Останнього дзвоника. Пізніше, заступник голови КМДА Валентин Мондриївський заявив, що графік тестування є некомфортним, оскільки 280 тисяч київських школярів 1–10 класів мають поступитися місцем в аудиторіях одинадцятикласникам, які складатимуть ЗНО в травні цього року.

За матеріалами: Освіта.ua
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду