Пам’ятка для батьків » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
19 кві 2021

Пам’ятка для батьків

1. Обов’язково кожного ранку перед виходом дитини до колегіуму потрібно робити термометрію, перевіряти наявність респіраторних симптомів: кашель, чихання. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря та попередити класного керівника чи медичного працівника закладу та прийняти міри самоізоляції.
2. Забороняється вхід батьків до колегіуму в період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), крім осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю. Батьки, або особи які їх замінюють, що супроводжують дитину до закладу і, перебуваючи на території подвір’я, повинні бути в захисних масках.
3. Пам’ятайте, що вхід дітей до приміщень колегіуму дозволяється при наявності захисної маски або респіратора. Під час пересування приміщеннями закладу використання захисних масок є обов'язковим. У кожної дитини має бути 2 змінних маски та 2 пакети (для чистих та використаних масок).
4. Обов’язково надавайте медичному працівнику колегіуму інформацію щодо можливих алергічних реакцій у дітей на миючі, дезінфікуючі засоби та антисептики у зв’язку з проведенням систематичної дезінфекції обладнання та приміщень.
5. Вчіть дітей користуватися антисептичними засобами для обробки рук в місцях, які розташовані на вході до всіх приміщень колегіуму.
6. З метою отримання оперативної інформації про зміни в організації роботи колегіуму (режим, освітній процес тощо) щоденно переглядайте офіційний сайт закладу, сторінку класного керівника Вашого класу в Viber, де буде розміщено відповідну інформацію.
7. Для вирішення нагальних питань, отримання інформації стосовно роботи закладу звертайтесь до адміністрації в телефонному режимі.
8. Зверніть увагу на обмежене перебування дитини в громадських місцях. Це є небезпечним для її здоров’я, навіть під час послаблення карантину.
Шановні батьки! Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти власне здоров`я та здоров’я дітей! Вдячні за порозуміння!
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду