Підсумки тижня в колегіумі » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
07 травня 2021

Підсумки тижня в колегіумі

Підсумки тижня в колегіумі
За результатами онлайн-конкурсу української естрадної пісні «Юна зірка» почесне І місце в середній віковій категорії посіла учениця колегіуму Ловін Ліза. Вітаємо Лізу та її художнього керівника Дейнеко Т.В. з перемогою в конкурсі та бажаємо подальших досягнень.



Підсумки тижня в колегіумі

У МОЗ дозволили батькам відвідувати заклади освіти, у яких навчаються їхні діти.
Водночас перебування в школі дозволяється за умови використання засобів індивідуального захисту, після проведення термометрії та попереднього узгодження відповідних дій з директором школи.



Підсумки тижня в колегіумі
06 травня 2021 року в рамках Великоднього фестивалю учні 4-А класу вчилися створювати писанки. Школярі ознайомилися із традиціями писанкарства в Україні, кольоровою гамою та символікою писанок.



Підсумки тижня в колегіумі
У переддень свята Дня матері, яке в Україні відзначається в другу неділю травня, учні колегіуму та вихованці дошкільних груп "Вулик" готували вітання для своїх любих матусь, створювали малюнки, виготовляли вітальні листівки та писали твори про найрідніших.



Підсумки тижня в колегіумі

З нагоди Дня пам’яті та примирення, 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 07 травня 2021 року в колегіумі було проведено ряд заходів, а саме: учителі історії та класні керівники провели уроки звитяги та тематичні класні години «1939 - 1945. Пам'ятаємо! Перемагаємо!»; юні екскурсоводи провели екскурсії у шкільному музеї біля експозиції, присвяченій воїнам АТО, «Вони назавжди у нашій пам’яті»; члени шкільного уряду оформили інформаційний стенд «Мужність і відвага крізь покоління».
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду