Сервіс із розрахунку конкурсного бала вступника » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
15 лип 2021

Сервіс із розрахунку конкурсного бала вступника

Зокрема, при розрахунку конкурсного бала беруться до уваги бали тестів зовнішнього незалежного оцінювання, бал документа про повну загальну середню освіту, бал за мотиваційний лист тощо. При цьому зазначені показники множаться на невід’ємні вагові коефіцієнти, які використовуються для коригування закладом освіти ваги кожного конкурсного показника у конкурсному балі. Вагові коефіцієнти встановлюються закладом освіти окремо для кожної спеціальності, а їх сума завжди дорівнює одиниці. Значення вагових коефіцієнтів для кожного конкурсного показника зазначені в Правилах прийому до закладу освіти та відображаються у всіх конкурсних пропозиціях в Інформаційній системі вступника “Вступ.ОСВІТА.UA”. На показник рейтингового бала вступника також впливають регіональний, галузевий і сільський коефіцієнти, що встановлюються для різних категорій вступників. Для зручногaо визначення свого конкурсного бала з урахуванням усіх можливих показників і коефіцієнтів абітурієнти та їхні батьки можуть скористатися сервісом розрахунку конкурсного бала.
Також на сайті Інформаційної системи “Вступ.ОСВІТА.UA” у кожній спеціальності кожного закладу освіти доступне посилання на зазначений сервіс розрахунку конкурсного бала. Треба натиснути на це посилання, і всі вагові коефіцієнти спеціальності будуть заповнені автоматично. Конкурсний бал вступника не може перевищувати 200 балів.
За матеріалами: Освіта UA
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду