Пороговий бал ЗНО з іноземних мов визначать 24 червня » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 чер 2015

Пороговий бал ЗНО з іноземних мов визначать 24 червня

Пороговий бал ЗНО з іноземних мов визначать 24 червняПороговий бал тестів зовнішнього незалежного оцінювання з англійської, німецької, французької та іспанської мов буде оголошено 24 червня. Про це на своєму Facebook повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.

Тестування з чотирьох іноземних мов відбулися на початку основної сесії ЗНО у період з 3 до 10 червня. Також оприлюдненні правильні відповіді до проведених тестів.

З метою визначення результатів ЗНО за новою технологією, при регіональних центрах оцінювання якості освіти створюватимуться групи експертів, які після аналізу виконаних учасниками завдань тесту встановлять кількість тестових балів, що визначить пороговий бал тесту ЗНО з кожного предмета. Абітурієнти, які не подолають визначений пороговий бал, вважатимуться такими, хто тест не склав.

Результати тих учасників, хто подолає пороговий бал, будуть визначені за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів. Відповідно, рейтингова оцінка буде відображати місце результату учасника серед результатів інших учасників.

При оголошенні результатів ЗНО з кожного предмета будуть оприлюднені відповідні рейтингові таблиці за шкалою 100 - 200 балів.

Користуючись критеріями оцінювання тестових завдань, учасники тестування можуть розрахувати власний тестовий бал за виконання завдань ЗНО.

Про дату оголошення результатів ЗНО з іноземних мов буде повідомлено додатково.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду