Як оголошуються результати учасників ЗНО » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
12 чер 2015

Як оголошуються результати учасників ЗНО

Як оголошуються результати учасників ЗНО
З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання правильні відповіді до тестових завдань з кожного предмета оголошуються наступного робочого дня після проведення тестування.
Схеми оцінювання завдань сертифікаційної роботи з відкритою відповіддю будуть оголошені через три дні після проведення ЗНО.
Не пізніше ніж за один день до дня офіційного оприлюднення результатів зовнішнього оцінювання з певного предмета буде оголошено відповідне повідомлення.
Таблиці за шкалою 100 - 200 балів і таблиці за шкалою 1 - 12 балів (у разі необхідності) публікуються у день оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного предмета.
Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання, створених на офіційному веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду