Механізм встановлення порога для тестів ЗНО вдосконалять » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
24 гру 2015

Механізм встановлення порога для тестів ЗНО вдосконалять

Механізм встановлення порога для тестів ЗНО вдосконалять
Українським центром оцінювання якості освіти спільно з Програмою сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (USETІ) проведено нараду, в ході якої було проаналізовано питання встановлення порога «склав/не склав» для тестів ЗНО у 2015 році, а також удосконалення роботи у цьому напрямку під час проведення тестування у 2016 році.
За словами експерта Альгірдаса Забульоніса, який взяв участь у заході, впровадження технології визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання та встановлення порогового бала «склав/не склав» є позитивним нововведенням в системі тестування.
В Українському центрі оцінювання якості освіти повідомляють, що у ході наради було здійснено аналіз роботи регіональних експертних груп з установлення порога «склав/не склав» для визначення результатів ЗНО в 2015 році та окреслено перспективи й напрямки удосконалення роботи з установлення порога «склав/не склав» в 2016 році.
Як відомо, у 2015 році в практиці визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання вперше було впроваджено критеріальний пороговий бал «склав/не склав».
"Пороговий бал" ("склав"/"не склав") - це межа (мінімальна кількість тестових балів), яка розподіляє учасників тестування на тих, які мають певні знання з навчального предмета і можуть брати участь у конкурсі на право навчатися у вищих навчальних закладах України, і тих, які не змогли продемонструвати знань, необхідних для навчання у ВНЗ.
"Пороговий бал" визначає група експертів, до складу якої залучаються педагогічні працівники з досвідом викладання в навчальних закладах, викладачі вищих навчальних закладів та науковці з різних регіонів України.
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду