До уваги учнів 11-х класів » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
16 лис 2016

До уваги учнів 11-х класів

До уваги учнів 11-х класів
Освіта-Online (http://osvita.online)-- центр підготовки до ЗНО. Єдина в Україні повна «лінійка» курсів з підготовки до ЗНО з усіх предметів (з використанням максимального сучасного функціоналу, пропонованого мережею Інтернет: відео, тести, вебінари , інтерактивні моделі тощо). Усі курси ведуть експерти ЗНО, викладачі провідних шкіл та ВНЗ.

Які проблеми вирішують курси?
• Доступність освіти для всіх верств населення. Ми «проводимо» досвідченого вчителя до дитини у будь-який віддалений куточок.
• Суттєва економія коштів на репетиторах.
• Підвищення шансів на вступ до ВНЗ.
Які особливості підготовки з Освіта-Online?
• Використання сучасних форм комунікації з учнем (відео, тексти, вебінари, тести, чати).
• Для роботи достатньо мережі Інтернет та комп’ютера (або смартфона чи планшета).
• Курси підготовлені виключно авторитетними спеціалістами, експертами ЗНО.
В рамках реалізації буде створена окрема стартова сторінка (лендінг), з якої учні будуть потрапляти вже на сторінку із курсами. Наданому лендінгу буде розміщена вся необхідна соціально-значуща інформація від Замовника (звернення, призив до дії (навчання) та ін.).
Всі необхідні роботи по підготовці та публікації курсів, взаємодії із учнями, залученню додаткових викладачів бере на себе Освіта-Online ( у співпраці із представниками Замовника).
Також Освіта-Online бере на себе роботу по інформаційній підтримці проекту (SMM, ведення сторінок проекту в ВК ,ФБ , інших соціальних мережах, візити в школи в рамках популяризації проекту, інформація під час інтерв’ю в ЗМІ).


Контактна інформація:
Телефон: +380-67-487-88-83
e-mail: info@osvita.online

скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду