Якими будуть тести ЗНО у 2017 році » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
19 січ 2017

Якими будуть тести ЗНО у 2017 році

Якими будуть тести ЗНО у 2017 році
Завдання сертифікаційних робіт з іноземних мов у 2017 році відповідатимуть програмі, затвердженій наказом Міносвіти від 01 жовтня 2014 року №1121. Розуміння мови на слух (аудіювання), не перевірятиметься. Під час проведення ЗНО з іноземних мов у 2017 році оцінюватимуться комунікативні уміння таких видів мовленнєвої діяльності, як читання та письмо.
Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників шкіл, яка у 2017 році відбуватиметься у формі зовнішнього незалежного оцінювання, зараховуватимуться результати виконання всіх або частини завдань сертифікаційної роботи, що залежить від конкретного навчального предмета.
Сертифікаційні роботи з української мови і літератури, а також історії України міститимуть субтест, за результатами виконання якого, випускники отримають оцінки за ДПА. Для української мови – це завдання частин «Українська мова» і «Власне висловлення», для історії України – «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.».
Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників 2017 року з іноземних мов, а також з математики зараховуватиметься частина завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання.
Оцінка за державну підсумкову атестацію з географії, хімії, фізики та біології визначатиметься за результатами виконання всієї сертифікаційної роботи з предмета.
Тестові завдання для перевірки навчальних досягнень випускників шкіл будуть укладені запрограмами ЗНО 2017 року.
У тестах ЗНО 2017 року використовуватимуться дев’ять форм завдань, як закритої, так і відкритої форми. Завдання відкритої форми включатимуть тести з української мови та літератури, іноземних мов, математики, фізики, хімії та географії.

Детальну інформацію можна отримати за посиланням http://osvita.ua/test/53961/


скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду