Наші випускники - наша гордість » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
14 сер 2017

Наші випускники - наша гордість

Тетяна Печончик народилася 21 червня 1983 року у с. Довговоля Володимирецького району Рівненської області.
Навчалася у Довговільській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів. У 1997 році за результатами конкурсних випробувань стала ученицею Володимирецького колегіуму, який закінчила у 2000 році із золотою медаллю. Упродовж навчання в колегіумі була переможцем ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (1998р., 2000р.), конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів МАН, Всеукраїнського літературного конкурсу «Село моє, для мене ти єдине» (1999р., 2000р.).
З 2000 по 2005 рр. навчалася в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, була головою Студентського парламенту інституту та віце-президентом Української асоціації студентського самоврядування, отримала диплом магістра з відзнакою.
У 2010 році у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка захистила кандидатську дисертацію на тему «Концепт «свобода слова» в сучасному українському мас-медійному дискурсі», отримала ступінь кандидата філологічних наук.
Також навчалася в Гарвардському університеті за програмою Ukrainian Research Institute (2006 рік), в Українській школі політичних студій (2008 рік) і в Києво-Могилянській школі журналістики за програмою Digital Future Journalism («Журналістика цифрового майбутнього» – 2011-2012 роки).
Працювала в інформаційному агентстві УНІАН редактором спецпроекту «Права людини», була керівником відділу розвитку PR медіахолдингу «Главред-Медіа», викладачем Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Наші випускники - наша гордість

Наші випускники - наша гордість

Наші випускники - наша гордість



Посилання:
https://helsinki.org.ua/articles/pravozahysnytsya-tetyana-pechonchyk-svoboda-i-hidnist-kozhnoji-lyudyny-tsi-dvi-tsinnosti-yaki-lezhat-v-osnovi-pravozahysnoji-diyalnosti/
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду